Oldal kiválasztása

Segíthetünk új, fiatal és kreatív energiákat hozni vállalkozásodba, ismerj meg minket!

év tapasztalat

csapattag

elégedett ügyfél

Decsi Zoltán

Marketing stratégia, hirdetéskezelés, szövegírás, elemzések

Marketing és mendzsment diplomás közgazdászként közel 5 éve foglalkozom vállalkozásokkal, emellett több mint 3 évig dolgoztam hazai és nemzetközi projekteken mint projekt- és kommunikációs menedzser.

A Vevőszerző Műhelyben én felelek azért, hogy a feladatok megfelelő időben és hatékonysággal valósuljanak meg. Segítek kidolgozni vagy kiválasztani az eredményre vezető marketing stratégiát és eszközrendszert, a támogató szoftverek használatában és az elemzésekben leszek segítségedre.

Decsi Dorottya

Weboldal és grafika, print dizájn, tartalomgyártás

Szintén közgazdász végzettséggel rendelkezem. Eddigi munkáim során értékesítési, kommunikációs és szervezési folyamatokat végeztem, de ezek mellé az évek alatt összeállítottam saját dizájn eszköztáramat.

A tanulás ugyan soha nem érhet véget (szerencsére!), jelenleg a vállalkozások fejlődéséhez szükséges webes és nyomtatott grafikák és weboldalak készítését végzem a Vevőszerző Műhelynél, igény esetén terméket vagy helyszínt fényképezek. Ha pedig új vagy meglévő ügyfélként fordulsz hozzánk, konzultációk során is találkozunk majd.

Szóval mi vagyunk a Vevőszerző Műhely

2012 óta közös úton, szövetségben

A Pécsiközgázon sodort minket egymás mellé a sors, ahonnan marketing és menedzsment szakok elvégzése után visszatértünk Kaposvárra. Az elmúlt 6 évben számos területről szereztünk tapasztalatokat az Uniós pályázatok menedzselésétől a nagyvállalati PR-on át, dolgoztunk saját projektekben és kis cégeken, kerestük a személyiségünkhöz és erősségeinkhez leginkább passzoló kihívásokat.

Ambíciók, próbálkozások

Megismerkedésünktől kezdve szinte mindig volt valami üzleti ötlet vagy elképzelés, amit szerettünk volna hol közösen, hol külön-külön megvalósítani. Ezek általában magukban hordoztak olyan kihívásokat, melyekben szükség volt jóval komplexebb gyakorlati és elméleti ismeretek elsajátítására, mint ahogyan azt az egyetemen vagy alkalmazotti munkáinkban korábban tapasztaltunk.

Online megoldások

Saját projektjeink szinte mindegyikére az volt jellemző, hogy szorosan kapcsolódtak az online jelenléthez. Elkezdtünk még jobban koncentrálni az online marketing különböző szegmenseire, utánajártunk, elolvastuk, megvettük, elvégeztük, kitanultuk a felmerülő feladatokhoz kapcsolódó dolgokat.

Tapasztalatot szereztünk webdizájn, weblapkészítés, hirdetési kampányok, stratégiaalkotás, automatizáció, tartalomgyártás témakörökben, egyre kevesebb dologban voltunk rászorulva külső segítségre vagy kivitelezőre.

2018-tól teljes erőbedobással

A Heti Akciók hirdetési szolgáltatásunk elindítása után ez a tanulási folyamat rendkívül felgyorsult, hiszen sokkal több teendő, kihívás, megoldandó probléma került elénk, rendszeres kapcsolatba kerültünk több mint 25 kisvállalkozással. Megnőtt a bizalom a munkáink iránt, egyre több dologban kérték ki véleményünket, segítségünket. Így nyert megalapozottságot a komplex marketing szolgáltatásokat nyújtó Vevőszerző Műhely elindítása.

Úgy gondolod, a Te vállakozásod
sikeréhez is tudnánk hozzátenni?

Szakmai írások, elemzések, ajánlatok elsőkézből!

Nincs spam, nincs kéretlen tartalom, csak olyat küldünk, amit mi is szívesen olvasnánk.
Ha mégsem tetszene, 1 kattintással leiratkozhatsz.

Üdv a Műhelyben! :)

Heti Akciók Kaposvár

Kérjük, írd be email címedet a regisztráció megkezdéséhez.

Köszönjük! Néhány percen belül megérkezik címedre a regisztráció befejezéséhez szükséges email.

Kérjük, írd be email címedet a regisztráció megkezdéséhez. Ezután levélben elküldjük a jelentkezési lapot. Ennek kitöltése kb. 15 percet vesz igénybe tőled.

Köszönjük! Néhány percen belül megérkezik címedre a regisztráció befejezéséhez szükséges email.

Kérjük, írd be email címedet és vállalkozásod nevéd, melyre korábban elkészítettük Heti Akciók Kaposvár adatlapodat. Erre hamarosan megküldjük belépési adataidat, amelyekkel a hirdetéseket tudod felvinni.

Köszönjük! Hamarosan megküldjük a belépést a fiókodhoz.