Oldal kiválasztása

2018. november 28.         Heti Akciók

Felébresztjük Csipkerózsikát,

avagy indul a következő évad a Heti Akciók Kaposvár történetében.

Július 5-én fordítottuk meg képzeletbeli táblánkat azzal a felirattal, hogy „nyári szünetre mentünk”. Mi sem gondoltuk volna, hogy ennyire elhúzódhat a királykisasszony évközi pihenése, de végre újra itt vagyunk és hoztunk pár szuper dolgot.

Ha most hirtelen fogalmad sem lenne milyen oldalon vagy, mi is az a Heti Akciók, miért látod ezt, adj 4 percet az idődből ennek a posztnak a végigolvasására.
Rövid leszek, tömör leszek és még az is lehet, hogy hasznos lesz számodra ez az információ. 🙂

A Heti Akciók története

Régóta foglalkoztatott minket egy olyan megoldás, amelynek segítségével kaphatunk egy pontosabb képet a körülöttünk működő kisvállalkozásokról, ahol első kézből értesülhetünk az akcióikról, megismerkedhetünk kicsit a cégek történetével és megtalálhatjuk legfontosabb információikat, mint elérhetőségek, nyitva tartás, termékkínálat.

Egy olyan eszközt szerettünk volna, ami segít a keresletet és a kínálatot összehozni, aminek a segítségével azok az üzletek is el tudnak jutni új vásárlókhoz, akiknek nincs lehetőségük havi több 10.000 forintot költeni marketingre.

A fókusz itt a forgalmazott termékekre és szolgáltatásokra helyeződik, amiket hétről-hétre új üzenettel lehet bemutatni és megjeleníteni az érdeklődő kaposváriaknak.

Ezekből a gondolatokból gyúrtuk össze, fejlesztettük, majd indítottuk el a hetiakciok.hu oldalt és a hozzá kapcsolódó kommunikációs csatornákat 2017 márciusában.

Nem volt hiány nagyratörő tervekből, sokat és keményen is dolgoztunk, sőt, az elején párhuzamosan folyt a kaposvári vonal mellett a pécsi és bonyhádi oldalak építése is.

Tanultunk és tapasztaltunk sok mindent. Bizonyos lépéseink működtek, mások kevésbé, az induló csapat jelentős része más városba, más országba, más irányba ment tovább.

De a mi lelkesedésünk töretlen a kezdetik célok irányába, rendeztük sorainkat és még nagyobb lendülettel és felkészültséggel vágunk neki a folytatásnak! 🙂

Sokat segít ebben, hogy rengeteg pozitív dolog is kapcsolódik az elmúlt másfél évhez. A megismert motiváló és példaértékű helyi kisvállalkozók, akik mennek előre. Az elismerő visszacsatolások a munkánkkal kapcsolatban, és persze hogy egyre inkább látjuk hogy a kaposváriak számára is hasznos, amit nyújtunk.

Pár dolog, amire büszkék vagyunk:

• Eddig 163 üzletnek készítettük el ingyenes bemutatkozó adatlapját
Facebook oldalunkat már több mint 2400 olyan kaposvári követi, akik kíváncsiak a helyi üzletek ajánlataira
• Az indulás óta 624 akció volt látható a weboldalon
• A helyi kistermelőket támogató felhívásunk legaktívabb résztvevője, a Zsé Mézek Méhészet több országos elismerést is magáénak tudhat

A folytatás

A folytatás egy még izgalmasabb és eseménydúsabb időszakot tartogat. Átalakítottunk a regisztrációs rendszerünket, és a hirdetési szolgáltatást ingyenessé tettük minden kaposvári és környéki kisvállalkozásnak.

Ha te is vállalkozó vagy, vagy csak érdekelnek a részletek, az ingyenesség okát egy külön bejegyzésben fejtettük ki, amit ide kattintva olvashatsz el.

Ha akciókért jöttél, mire számíthatsz?

• rövid időn belül újra jelentkezni fogunk a körülötted lévő kaposvári üzletek ajánlataival
• a fenti változás miatt új üzletek regisztrációjára is számítunk, ezért több és színesebb ajánlatok várnak majd rád
• nagyobb hangsúlyt fektetünk majd a jövőben partnereink bemutatására, így aki nyitott erre és van egy érdekes története amit szívesen megosztana közösségünkkel, nálunk lehetőséget kap erre
• a kistermelőket támogató programunkhoz hasonlóan a jövőben szeretnénk az induló és fiatal vállalkozóknak is 1-1 felhívást indítani
• bízunk benne, hogy Iránytű blogunk is nemsokára visszatér, ahol tudatos vásárlásról, eseményekről, életmóddal kapcsolatos témákról olvashatsz (ha szívesen írnál valamelyik témában, örömmel várjuk jelentkezésed 🙂 )
• bármi egyébre, ami menet közben eszünkbe jut és érdemesnek találjuk a megvalósításra (mint pl. a sokat emlegetett Desedai Jóga partynk 😉 )

Ez a cikk miért nem az Iránytű blogon jelent meg?

Idén ősztől Vevőszerző Műhely néven arcot adunk marketing kivitelezői oldalunknak is. Ha érdekel az online vállalkozás, érdemes lesz ide is visszanézned időnként vagy követni minket, esetleg feliratkozni a hírlevélre, mert számos érdekes és hasznos információval jelentkezünk ezen a blogon is.

Bízunk benne, hogy a jövőben is Heti Akciók oldalunk olvasói között tudhatunk, és ha valamikor is vállalkozásra adnád a fejed, élsz majd az ingyenes hirdetés lehetőségével.

Ha ez már most aktuális lenne, a képre kattintva tudsz hozzánk regisztrálni:

Dorka

A Vevőszerző Műhely társalapítója. Közgazdasági végzettségem mellé a gyakorlatban a megszokottól eltérő megoldások, új megközelítések keresése társul. A blogon dizájn és online kivitelezés témában, illetve a Heti Akciók háza tájáról jelentkezem időről-időre.

Hogy jobban pörögjön az üzlet!

Értesülj elsők között!

Ha nem szeretnél lemaradni szakmai útmutatóinkról, elemzéseinkről és ajánlatainkról, kattints a gombra:

Vevőszerző Műhely 2018….|….Minden jog fenntartva….|….Adatkezelési nyilatkozat….|….Impresszum

Hogy jobban pörögjön az üzlet!

Vevőszerző Műhely 2018
Minden jog fenntartva
Adatkezelési nyilatkozat
Impresszum

Szakmai írások, elemzések, ajánlatok elsőkézből!

Nincs spam, nincs kéretlen tartalom, csak olyat küldünk, amit mi is szívesen olvasnánk.
Ha mégsem tetszene, 1 kattintással leiratkozhatsz.

Üdv a Műhelyben! :)

Heti Akciók Kaposvár

Kérjük, írd be email címedet a regisztráció megkezdéséhez.

Köszönjük! Néhány percen belül megérkezik címedre a regisztráció befejezéséhez szükséges email.

Kérjük, írd be email címedet a regisztráció megkezdéséhez. Ezután levélben elküldjük a jelentkezési lapot. Ennek kitöltése kb. 15 percet vesz igénybe tőled.

Köszönjük! Néhány percen belül megérkezik címedre a regisztráció befejezéséhez szükséges email.

Kérjük, írd be email címedet és vállalkozásod nevéd, melyre korábban elkészítettük Heti Akciók Kaposvár adatlapodat. Erre hamarosan megküldjük belépési adataidat, amelyekkel a hirdetéseket tudod felvinni.

Köszönjük! Hamarosan megküldjük a belépést a fiókodhoz.

Share This

Tetszett az írás?

Oszd meg ismerőseiddel is! Köszönjük :)