Baross Szőnyegáruház

#weboldalkészítés #termékfotózás #szövegírás

A Baross Szőnyegáruház 1997-es indulása óta az egyik legismertebb családi vállalkozássá nőtte ki magát Kaposváron. 2018 decemberében kértek fel minket weboldaluk megújítására.

Alfa Excel Tanfolyamok

#weboldal #stratégia #kampánykezelés

A kaposvári Alfa Kapos Képző Központ Kft. az ország egyik legjelentősebb felnőttoktatással foglalkozó szervezete. 2019-ben az 1 napos intenzív Excel kurzusok is felkerültek képzéseik közé, amelyek online megjelenésének kialakításában mi is segédkeztünk.

Zsé Mézek
Méhészet

#arculattervezés #termékfotózás #weboldal

Korábban csak termelői mézként címkézett termékeiket mostantól önálló márkanéven, egyedi logóval és dizájnnal ellátott csomagolásban, saját web- és Facebook oldalukon szerették volna árusítani.

Varázslatos Mianmar

#blog marketing #stratégia #weboldal

Az ázsiai ország szépségeit és értékeit bemutatni hivatott blogger házaspárral 2018 tavaszán kezdtük meg a közös munkát. A konzultációk során segítettünk meghatározni és kialakítani látogatószerző stratégiájukat, majd megvalósítottuk mianmari partnerük fotós túrájának bemutatkozó és értékesítő oldalát.

Heti Akciók 

#céges bemutatkozás #online hirdetési rendszer #ingyenes

2017 első hónapjaiban indult Heti Akciók névre keresztelt saját kisvállalkozás-hirdetési projektünk. A megálmodott koncepcióban kereskedelmi és szolgáltató üzletek csatlakozhatnak a rendszerhez.

Amina Pont

#logótervezés #névjegykártya #weboldal

A 2018-ban induló, tűz- és munkavédelemmel foglalkozó cég arculati elemeinek és weboldalának megtervezésére kérte fel a Vevőszerző Műhelyt. Olyan modern és letisztult megjelenés volt a cél, ami tükrözi a cégtulajdonos fiatalok egyéniségét, egyben illeszkedik a szektor komolyságához.

Beauty Bar

#facebook kommunikáció #képi és videós tartalomkészítés

A Beauty Bar facebook oldala a kozmetika mindig megújuló szolgáltatáspalettája mellett szezonális ajánlatainak és alkalmi kedvezményeinek igényes közlésére jött létre, melynek kezelésében 2017 ősze óta működünk közre.

Még több remek projektet találsz ha lejjebb görgetsz, de ha te már most tudod, hogy neked is tudnánk segíteni, ne habozz!

Dévai Fizioterápia

#facebook kommunikáció #nyílt nap #videós tartalom

A meglévő és új pácienseknek, szóló gyakoribb és személyesebb kommunikációval (mint például a gyógytornászokat bemutató sorozat) a cég piacvezető pozíciójának megerősítését tűztük ki célul.

e-Cafe

#facebook kommunikáció #instagram #offline marketing

Az elektronikus zene szerelmeseit célzó kávézó 2017 novemberében nyitott meg Kaposváron. Szinte a kezdetektől együtt dolgozunk a tulajdonossal a meghatározott célok elérésén, amelyek legfőképpen a hely megismertetésére, a programok népszerűsítésére irányulnak.

Illés Nyílászáró Kft.

#logó javítása #termékkatalógus #weboldal

Az Illés Nyílászáró Kereskedelmi Kft. 2018-ban robbant be előbb a Somogy megyei, majd mindössze néhány hónap leforgása alatt az országos műanyag nyílászáró piacra. Egyre növekvő forgalmának háttértámogatásához a cégnek egy megbízható weboldalra volt szüksége.

Pluto Kft.

#könnyen navigálható weboldal #automatizált rendelésfelvétel

Az 1999 óta közúti és légi áruszállítási és logisztikai tevékenységgel foglalkozó bonyhádi vállalkozás 2017-ben kérte új honlapjának elkészítésére a Vevőszerző Műhelyt. A megrendelők egyszerű, átlátható struktúrájú weboldalt szerettek volna, amely minden eszközről kiszolgálja az érdeklődők céljait.

Profi Print Stúdió

#facebook kommunikáció #facebook bolt #google ads

A Profi Print csapata az évek során kialakított, a törzsvevők által ismert és szeretett személyes stílusában szólította meg közönségét a Facebookon, további tartalomgyártásban a Vevőszerző Műhely segítségét kérték.

Black Magic Disco

#facebook kommunikáció #hirdetéskezelés

Az idén 23. születésnapját ünneplő balaton-máriafürdői club a Facebook kommunikációjának menedzselésére kért fel minket a 2018-as nyári szezonra. A munka során a hirdetések kezelését, valamint a bejegyzések gyártását és időzítését végeztük.

Úgy gondolod, a Te vállakozásod
sikeréhez is tudnánk hozzátenni?

Hogy jobban pörögjön az üzlet!

.
+3630 284 0576
hello@vevoszerzomuhely.hu

Értesülj elsők között!

Ha nem szeretnél lemaradni szakmai útmutatóinkról, elemzéseinkről és ajánlatainkról, kattints a gombra:

Vevőszerző Műhely 2018….|….Minden jog fenntartva….|….Adatkezelési nyilatkozat….|….Impresszum

Hogy jobban pörögjön az üzlet!

.
+3630 458 3222
hello@vevoszerzomuhely.hu

Vevőszerző Műhely 2018
Minden jog fenntartva
Adatkezelési nyilatkozat
Impresszum

Szakmai írások, elemzések, ajánlatok elsőkézből!

Nincs spam, nincs kéretlen tartalom, csak olyat küldünk, amit mi is szívesen olvasnánk.
Ha mégsem tetszene, 1 kattintással leiratkozhatsz.

Üdv a Műhelyben! :)

Heti Akciók Kaposvár

Kérjük, írd be email címedet a regisztráció megkezdéséhez.

Köszönjük! Néhány percen belül megérkezik címedre a regisztráció befejezéséhez szükséges email.

Kérjük, írd be email címedet a regisztráció megkezdéséhez. Ezután levélben elküldjük a jelentkezési lapot. Ennek kitöltése kb. 15 percet vesz igénybe tőled.

Köszönjük! Néhány percen belül megérkezik címedre a regisztráció befejezéséhez szükséges email.

Kérjük, írd be email címedet és vállalkozásod nevéd, melyre korábban elkészítettük Heti Akciók Kaposvár adatlapodat. Erre hamarosan megküldjük belépési adataidat, amelyekkel a hirdetéseket tudod felvinni.

Köszönjük! Hamarosan megküldjük a belépést a fiókodhoz.