Oldal kiválasztása
#arculattervezés #termékfotózás #weboldal

Őstermelői márkaépítés a Zsé Mézeknél

Korábban csak termelői mézként címkézett termékeiket ügyfeleink mostantól önálló márkanéven, egyedi logóval és dizájnnal ellátott csomagolásban, saját web- és Facebook oldalukon szerették volna árusítani.

Őstermelői márka-
építés a Zsé Mézeknél

#arculattervezés #termékfotózás #weboldal
Korábban csak termelői mézként címkézett termékeiket ügyfeleink mostantól önálló márkanéven, egyedi logóval és dizájnnal ellátott csomagolásban, saját web- és Facebook oldalukon szerették volna árusítani.

A projekt

 
A Zsé Mézek csapatát Heti Akciók projektünk kapcsán találkoztunk, ahol egy felhívásunk keretében őstermelőként 1 teljes évre ingyenes hirdetési lehetőséget nyertek el a Heti Akciók felületein. Az együttműködésben kiemelkedően precíz és kreatív pár hamar lelkesedést érzett az online értékesítésben rejlő lehetőségek iránt.

Ekkor döntötték el, hogy korábban termelői méz néven felcímkézett termékeiket önálló márkanéven, egyedi logóval és dizájnnal ellátott csomagolásban, saját web- és Facebook oldalukon fogják árusítani, ebben a mi segítségünket kérték.

Az elképzeléseik alapján megszületett Zsé Mézek logóhoz így elkészülhettek azok az átlátszó fóliára nyomott termékcímkék, amelyek végre nem elfedik, hanem kiemelik az üvegekben aranyló mézet. Az üvegekről a méhészet természetes stílusához illeszkedő termékfotók készültek, és a kaptárakat és környezetüket is fotókon örökítettük meg, így a weboldal termékkínálatába és illusztrációihoz szinte kizárólag saját fényképek, és videók kerülhettek fel. Az oldal üzemeltetésével kapcsolatos teendőket, mint a termékek frissítését vagy a blogkezelést, szintén a Vevőszerző Műhely látja el.

Miután az online felületek rendben elkészültek, névjegykártyát, bemutatkozó brossúrát, papírtáskát és rollupot is terveztünk a márka egységes stílusában, amelyek nyomdai kivitelezésében is segédkeztünk.

Megvalósított feladatok
  • Logótervezés
  • Termékcímkék tervezése
  • A méhészet fotózása
  • A méhészet weboldalának elkészítése
  • Rolluptervezés
  • Névjegykártya tervezése
  • Weboldal termékportfóliójának kezelése
  • Blogcikkek felvitele

ÜGYFELÜNK VÉLEMÉNYE

“Több éves termelői piacos értékesítés után világossá vált számunkra, hogy a vevők bizalmát termékeink iránt egy igényesebb megjelenéssel alapozhatjuk meg. Kiváló minőségű mézeinket Dorka és Zoltán munkájának köszönhetően színvonalas csomagolásba tehettük, amivel nem csak a végfogyasztó tetszését nyertük el, de kiugrási lehetőségként szolgált a viszonteladók irányába is.

Mióta elkészült weboldalunk, névjegykártyáink, bemutatkozó brosúránk és rollupunk, több gasztronómiai konferencián tudtunk bemutatkozni, és értékes vevőkapcsolatokat szereztünk – ma már többek között a budapesti Vén Hajó Étteremben is kaphatók termékeink.” Portik Éva & Olsovszki Zsolt

méhészek, Zsé Mézek Méhészet

  • ÚJ! Megrendelésre egy budapesti pár számára egyedi mézescímkéket készíttetünk 2019. májusi esküvőjükre.

További munkáink

További
munkáink

Ez itt a
Te cégednek
a helye!

Szakmai írások, elemzések, ajánlatok elsőkézből!

Nincs spam, nincs kéretlen tartalom, csak olyat küldünk, amit mi is szívesen olvasnánk.
Ha mégsem tetszene, 1 kattintással leiratkozhatsz.

Üdv a Műhelyben! :)

Heti Akciók Kaposvár

Kérjük, írd be email címedet a regisztráció megkezdéséhez.

Köszönjük! Néhány percen belül megérkezik címedre a regisztráció befejezéséhez szükséges email.

Kérjük, írd be email címedet a regisztráció megkezdéséhez. Ezután levélben elküldjük a jelentkezési lapot. Ennek kitöltése kb. 15 percet vesz igénybe tőled.

Köszönjük! Néhány percen belül megérkezik címedre a regisztráció befejezéséhez szükséges email.

Kérjük, írd be email címedet és vállalkozásod nevéd, melyre korábban elkészítettük Heti Akciók Kaposvár adatlapodat. Erre hamarosan megküldjük belépési adataidat, amelyekkel a hirdetéseket tudod felvinni.

Köszönjük! Hamarosan megküldjük a belépést a fiókodhoz.

Share This