Oldal kiválasztása

Használd ingyen vevőszerző szolgáltatásunkat és hozd ki a maximumot belőle!

Heti max. 10 perc ráfordítással kaposváriak ezreinek hirdetheted vállalkozásod a www.hetiakciok.hu oldalon

Hogyan segíti vállalkozásodat a Heti Akciók Kaposvár?

Fejlesztettünk egy oldalt, amelynek segítségével ajánlatodon keresztül és könnyebben találnak meg új vevőid.

Pofon egyszerű a használata

Biztosan nem kerül többe heti 10 percnél elkészíteni a hirdetésed, amit már a mobilod segítségével is megtehetsz. Pötyögsz, fényképezel, láthatóvá teszed.

Lehetsz a hónap vállalkozása

Minden hónapban díjjal és ajándékkal jutalmazzuk azt a vállalkozást, amelyik a legaktívabban és legkreatívabban használja szolgáltatásunkat.

Erősebb online jelenléted lesz

Ha a te vásárlóid is az interneten érhetők el leghatékonyabban, az online hirdetés a legjobb választás. Erősítsd jelenlétedet, juss el új vásárlókhoz rajtunk keresztül.

Segítünk javítani a marketingeden

Tudod hogy szükséges, tudod hogy fontos, tudod, hogy lenne mit fejleszteni rajta. Kezedbe adunk egy eszközt, amivel nem kockáztatsz semmit – csak nyerhetsz vele.

Nem lesznek rejtett költségek

Nincsenek bújtatott költségek, próbaidő, lejáró előfizetés. Ezt a csomagot úgy alakítottuk ki, hogy ingyenes használattal díjazzuk azokat a vállalkozásokat, akik elkészítik maguknak a hirdetésüket.

Erősítsd vállalkozásod online jelenlétét, érj el hatékonyabban új vevőidhez! Csatlakozz partnervállalkozásaink közé egyszerűen, a gombra kattintva:

Mi fog történni a regisztráció után?

1. Küldünk egy levelet,

amelyben kérünk egy rövid ismertetőt és egy logót vagy képet vállalkozásodról. Ebből mi elkészítjük saját Heti Akciók oldaladat, ami keresőoptimalizált, saját térképpel rendelkezik, amit könnyen és gyorsan megtalálhatnak az oldal látogatói.

2. Ezután aktiválódik saját profilod,

amihez megküldjük a belépési azonosítót és a segédletet.

3. Ettől kezdve szabadon használhatod a szolgáltatást,

azaz hetente egy új akciót tölthetsz fel vállalkozásod oldalához. Így ingyenesen, kötöttségek nélkül reklámozhatod vállalkozásod.

+ Eközben mi folyamatosan azon dolgozunk,

hogy Google-ből, Facebook-ról és a saját hírlevelünkből egyre több kaposvári találjon rá oldaladra és keresse a helyi kisvállalkozások ajánlatait.

Az ajánlat kizárólag a kaposvár és környéki vállalkozásoknak szól.

Oldalunkon nem szeretnénk árversenybe kényszeríteni partnereinket, ezért multik vagy más városok hirdetéseit nem engedélyezzük, a hirdetőinket is arra kérjük, kerüljék az egymáséhoz hasonló ajánlatok közlését 1 időben.

Miért ingyenes a szolgáltatás?

A visszautasíthatatlan ajánlat hátteréről itt írtunk. 

Adatkezelési tájékoztató

Részletes felhasználási feltételeinket ide kattintva olvashatod el.

Ügyfeleink visszajelzése

“Mi a Sleep & More-nál széleskörű marketingtevékenységet folytatunk, és hirdetéseinkkel inkább az ország egész területére, illetve a környező országokra koncentrálunk. Nem is gondolkoztunk lokális hirdetési platformban, mivel nem találtunk megfelelő és költséghatékony módot erre, egészen eddig! A Heti Akciókkal egy olyan lokális platformot találtunk, amely minden hirdetési igényünket kielégíti, és nem kell plusz kapacitást igénybe vennünk a helyi hirdetésekhez. Ajánlom mindenkinek a csatlakozást minél előbb.”

Zimányi Zoltán

Sleep & More Matrac

“Mi az Ablakcenter 88-nál hatalmas lehetőséget látunk a Heti Akciók hirdetőfelületében. Egyrészt nagyon rugalmas, sok opciót lehet hozzárendelni és legfőképp azért preferáljuk, mi több, széleskörűen ajánljuk, mert nagyon hatékonyan tudunk vevőkört elérni a segítségével. Hirdetéseink eddig kivétel nélkül célba találtak! 5/5 csillag!”

Fehér Gyula

Ablakcenter 88

“A Heti Akciók egy remek oldal, ahol egy helyen megtalálható számtalan kedvezmény és kihagyhatatlan ajánlat! Nagy lehetőség számunkra, hogy a kezdetektől szerepelhetünk az oldalon és a vásárlói visszajelzések alapján többen is az oldalról értesültek akcióinkról.

Horváth Balázs

Baross Szőnyegáruház

A Vevőszerző Műhely projektje kaposvári vállalkozások számára

Heti Akciók Kaposvár

Kérjük, írd be email címedet a regisztráció megkezdéséhez.

Köszönjük! Néhány percen belül megérkezik címedre a regisztráció befejezéséhez szükséges email.

Kérjük, írd be email címedet a regisztráció megkezdéséhez. Ezután levélben elküldjük a jelentkezési lapot. Ennek kitöltése kb. 15 percet vesz igénybe tőled.

Köszönjük! Néhány percen belül megérkezik címedre a regisztráció befejezéséhez szükséges email.

Kérjük, írd be email címedet és vállalkozásod nevéd, melyre korábban elkészítettük Heti Akciók Kaposvár adatlapodat. Erre hamarosan megküldjük belépési adataidat, amelyekkel a hirdetéseket tudod felvinni.

Köszönjük! Hamarosan megküldjük a belépést a fiókodhoz.